luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdi Cristescu a lansat, alături de Connect-R şi gaşca RappinOn, videoclipul melodiei...

Adi Cristescu a lansat, alături de Connect-R şi gaşca RappinOn, videoclipul melodiei „Vara şi vagabondul“

Adi Cristescu, un foarte bun compozitor şi apropiat de-al Andrei, lansează o nouă melodie, prima alături de casa de discuri MediaPro Music, „Vara şi vagabondul“, care este interpretată alături de Connect-R.

adi cristescu videoclip vara si vagabondul

Melodia beneficiază şi de un videoclip regizat de Dan Petcan şi Alin Surdu, în care apar foarte mulţi prieteni de-ai lui Adi Cristescu, dar şi toată gaşca lui Connect-R de la RappinOn Production. Filmările au avut loc anul trecut, în iulie, pe litoralul românesc, şi în primăvara aceasta, pe un ponton din localitatea Cernica.

„Vara e plină de capcane! Când prietenii îţi propun o plecare ad-hoc la mare, distracţia e garantată, iar cearta cu iubita, inevitabilă! Ce noroc că în piesele mele întotdeauna dragostea învinge. În afară de Connect-R şi echipa RappinOn, mai apar în clip Chris Mayer, DJ Sava, Rucsi Iliescu (ex-BlaxyGirls), Jimmy Dub, 1st Class, Arando Marquez şi alţii“, a spus Adi Cristescu.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.