miercuri, iulie 24, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdina Postelnicu a lansat, alături de Mirame, un lyric video pentru melodia...

Adina Postelnicu a lansat, alături de Mirame, un lyric video pentru melodia „Lipsa ta“

Adina Postelnicu, membră a trupei Heaven, lansează, sub numele de scenă Adina, primul single din cariera solo, “Lipsa ta”, o colaborare cu Mirame.

adina postelnicu mirame melodia lipsa ta

Artista marchează această evoluţie printr-o schimbare totală de imagine, mult mai provocatoare, odată cu lansarea piesei artista prezentând şi un lyric video al melodiei, versurile fiind inspirate din viaţa sentimentală a cântăreţei.

„Am visat dintotdeauna la un proiect muzical doar al meu, iar acum am făcut pasul acesta, doar după ce am primit binecuvântarea fetelor. Heaven este trupa mea de suflet şi vom merge, în paralel, mai departe, atâta timp cât şi ele îşi vor dori lucrul acesta. Vom rămâne mereu la fel de unite“, a spus Adina.

Lyric video-ul piesei “Lipsa ta” este realizat de Royal Dot, iar grafica de către Vlad Petrescu şi a fost filmat în Vila 23 din Snagov.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.