Adrian Petrache lansează “Ultimii bani”! Ce mesaj transmite piesa și pe ce și-a cheltuit banii artistul!

Adrian Petrache - Ultimii bani
Adrian Petrache – Ultimii bani

Adrian Petrache lansează sub egida Sprint Music piesa “Ultimii bani”. Producția se anunță a fi una de succes, muzica îi aparține lui Ralflo, textul lui Adrian Petrache și Ralflo, iar videoclipul este realizat by Kutarescu! Mesajul piesei este unul cât se poate de pozitiv: “Să te bucuri de ceea ce simți fără să te gândești la alte evenimente viitoare!”.

De ce se intitulează piesa “Ultimii bani”? Artistul Adrian Petrache a lămurit acest aspect: “Pentru că este un fapt care mi s-a întâmplat în realitate. Eram la studio și încercam să mă gândesc la un subiect pentru piesă, mă inspir din tot ce văd sau aud în jurul meu, dar cel mai bine mă inspiră ceea ce se întâmplă în viața mea și, chiar cu câteva zile înainte, asta am făcut. Mai aveam 20 și ceva de lei în buzunar și i-am cheltuit pe toți pentru a lua un “semibuchet” de flori!”, a mărturisit artistul.

Colaborarea lui Adrian Petrache cu Sprint Music și Marius Chină este una de bun augur! “Îmi place mult la Sprint Music, totul este profesional, lumea cu care vorbești, echipa. Oamenii care te ascultă și țin cont de ceea ce spui. Mă bucur că ne-am întâlnit! Cât despre piesa pe care o lansez acum, “Ultimii bani”, eu nu prea îmi fac așteptări în general. Sper ca lumea să simtă versurile și melodia cântată de mine și să încerce ceea ce am spus acolo în piesă. Dacă reușesc asta sunt și mai fericit. În rest așteptările pe care le am țin de mine”, a mai adăugat Adrian Petrache.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here