Adrian Sînă, Aza şi Laiu au lansat videoclipul melodiei „Piatra de pe inimă“

Celebrul artist şi producător revine astăzi cu un nou single, o colaborare cu Aza, una dintre cele mai promiţătoare voci din noua generaţie, şi Laiu, devenit faimos ca touch-ul rap al trupei Maxim.

Piatra de pe inima“Piatra de pe inimă este o piesă de suflet pentru mine, lucrată până la cele mai mici detalii împreună cu colegii mei de la Akcent Music. Am invitat alături de mine doi artişti foarte talentaţi: Aza, noua super voce Akcent Music, şi Laiu, de la trupa Maxim. Sper să vă placă mult”, a spus Adrian Sînă.

După un început de an încărcat, cu concerte în ţări precum Bulgaria, Turcia, Azerbaijian, Tajikistan, Pakistan, Dubai şi colaborări internaţionale sub egida Akcent ce au strâns zeci de milioane de vizualizări, Adrian Sînă revine la proiectul solo cu un nou single-“Piatra de pe inimă”.

“Ţinând cont că sunt fan Akcent de mic, sunt foarte fericit că am lansat o piesă împreună cu unul dintre idolii copilăriei mele. UrmeAza şi un single nou Maxim, deci o să ne ‘auzim’ des în perioada următoare”, a spus Laiu.

Compus în studiourile Akcent Music, single-ul este însoţit de un videoclip a cărui regie a fost semnată de Criss Blaziny.

Touch-ul feminin al piesei este dat de Aza, una dintre cele mai recente descoperiri ale lui Adrian. Talentată, carismatică şi plină de sex appeal, artista se poate mândri deja cu feat-uri impresionante alături de cei de la Direcţia 5 şi Akcent, dar şi cu două single-uri: “Rimel” şi “Uşor,uşor”.

“Mă bucură şi mă onoreAza faptul că Adrian Sînă m-a invitat să-i fiu alături. ‘Piatra de pe inimă’ este deja a doilea single pe care colaborăm şi am încredere că publicul o va primi foarte bine. Este o melodie de dragoste în care se poate regăsi fiecare dintre noi, indiferent de vârstă”, a spus Aza.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here