duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAdrian Ţuţu a lansat, alături de Boier Bibescu, videoclipul melodiei „Unde e“

Adrian Ţuţu a lansat, alături de Boier Bibescu, videoclipul melodiei „Unde e“

Anul 2014 a fost unul plin de schimbări profesionale pentru tânărul Adrian Ţuţu. Artistul a semnat cu Universal Music România şi a lansat single-ul “Averi de sentimente” în colaborare cu Xonia. Toamna aduce o nouă surpriză pentru fanii lui Ţuţu, primul EP din cariera cântăreţului, intitulat sugestiv “De Club”.

adrian tutu videoclip unde e

Piesa aleasă să promoveze acest EP, “Unde e”, o colaborare cu Boier Bibescu, va pune stăpânire pe toate cluburile din România, iar videoclipul plin de simboluri prezintă o altă latura a lui Adrian Ţuţu.

“Pregătim de foarte mult timp acest EP, îi mulţumesc lui Boier Bibescu pentru că s-a ocupat de producţia muzicală, mulţumesc celor care sunt alături de mine şi mă susţin şi sper ca muzica mea să vă ajute să mă descoperiţi exact aşa cum sunt eu”, a spus Ţuţu.

Restul pieselor de pe EP vor putea fi ascultate pe platforma Zonga începând cu săptămâna viitoare.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.