Alama și Theo Rose au lansat videoclipul melodiei „Te urăsc cu toată dragostea“

Alama lansează la Friday Tunes single-ul „Te urăsc cu toata dragostea“, featuring Theo Rose, iar realizarea videoclipului a fost o adevărată aventură pentru cei doi artiști și pentru echipa care i-a însoțit.

Te urasc cu toata dragosteaFilmările au început la răsăritul soarelui pe plaja de la Corbu și s-au încheiat la munte, la Doftana. Aici, toată echipa a alergat la propriu pe pajiștea de lângă lac să prindă lumina frumoasă a apusului. Și, ca lucrurile să fie și mai complicate, aici au avut și companie, niște căței care doreau să devină celebri, astfel că intrau în cadru exact atunci când pornea camera.

„Te urăsc cu toata dragostea este o piesă produsă și scrisă de mine și mă bucur că am colaborat încă o dată cu Cente Cristian, un pianist foarte talentat pentru acele pasaje muzicale. Le mulțumesc și lui Theo, echipei Friday Tunes și, nu în ultimul rând, lui Anton Sandu care a exprimat perfect starea piesei în imagini”, precizează artistul.

Theo Rose spune că piesa a cucerit-o din prima și își amintește amuzată și de temperaturile de la filmări. „În primă fază mi-a captat atenția interpretarea lui Alama de pe ghidul piesei. E un băiat talentat și transmite mult. După ce am înregistrat, am ascultat-o obsesiv. Cât despre clip… pot să spun că am înghețat cu drag. Am avut echipă mișto și am râs cu poftă, făcând abstracție de cele 2 grade Celsius de afară”, povestește cântăreața.

 

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here