Ale Blake şi Nosfe au lansat videoclipul piesei „Turist“

După hituri cu versuri în limba engleză, Ale Blake lansează prima ei piesă în limba română, „Turist“, interpretată alături de Nosfe, care este rudă cu artista.

ale-blake-nosfe-turist

„Piesa ‘Turist’ a fost, în primul rând, o provocare pentru mine. Însă, ce-i drept, atunci când am ascultat textul, pur şi simplu am simţit că trebuie să fie a mea! Ideea de a colabora cu vărul meu mi-a venit tot în momentul în care am ascultat versurile. Ne reprezintă extrem de mult pe amândoi. Avem o poveste de viaţă foarte interesantă şi cred că a fost momentul potrivit pentru a face o piesă împreună“, a spus Ale Blake.

„Eu şi Ale Blake ne-am apucat de muzică în 2002. Prima noastră piesă împreună a fost înregistrată în 2003, dar nu a ieşit niciodată din modestul nostru studio. În toţi aceşti 14 ani, ne-am propus foarte des să facem o piesă ca ‘Turist’. Iată că acum s-a întâmplat şi sunt extrem de fericit pentru acest lucru“, a adăugat Nosfe.

Single-ul „Turist“ este compus de Theea Miculescu şi Nosfe, iar producţia a fost realizată de Ivan Caragia. Videoclipul este regizat de SAN (Anton Sandu) şi aduce personajele interpretate de cei doi artişti în două planuri, unul real şi unul grafic.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here