Alessia a lansat, alături de Pavel Stratan, melodia „Vorbe letale“

La şase luni de zile după ce a lansat videoclipul melodiei „Hacker de sentimente“, Alessia ne prezintă o nouă melodie, „Vorbe letale“, interpretată alături de Pavel Stratan.

alessia pavel stratan melodia vorbe letale

Compus de către Bros Project alături de Alessia și Pavel Stratan, “Vorbe letale” este al treilea single cu versuri în limba română pentru Alessia, după “Plouă” și “Hacker de sentimente”.

„Între mine și Pavel s-a creat imediat o conexiune și am lucrat foarte bine împreună. Pavel Stratan este un artist complet, un compozitor și interpret desăvârșit, cu un talent unic. Mă bucur că am avut ocazia să lucrez cu una dintre cele mai bune voci masculine, în opinia mea. Și mai mult, m-am bucurat să aflu că sunt artista preferată a Cleopatrei Stratan. Am fost impresionată când Cleopatra a scris într-un proiect pentru școală că ceea ce fac eu o inspiră“, a spus Alessia.

„De când am auzit primele acorduri mi-a plăcut piesa și am început să lucrez la ea. Vestea bună a venit când am fost anunțat că voi colabora cu Alessia. Îmi plac foarte mult cele două piese ale ei. La fel ca și mie, îi plac jocurile de cuvinte și are o voce superbă, ce nu poate fi confundată. La capitolul “frumoasă și sexy”, ce să mai spun, de fapt dacă nu eram însurat, aș fi spus mai multe. A da, mai are și două dansatoare, la fel de drăguțe, abia aștept filmarea clipului. Iar băieții care au făcut instrumentalul sunt foarte talentați, poate mă grăbesc să spun, dar astăzi deja am început să lucrez la o altă piesă, semnată tot de ei. De aici încolo veți auzi lucruri bune și tot mai des despre acești băieți tineri și talentați“, a completat Pavel Stratan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here