Alessia a lansat varianta acustică a melodiei „Hacker de sentimente“

Alessia le-a pregătit o surpriză fanilor şi a lansat varianta acustică a ultimului ei hit, intitulat „Hacker de sentimente“.

Alessia Hacker De Sentimente“Am vrut să le prezint ascultătorilor mei o nouă variantă a celui mai recente single. Am vrut să fie un concept nou aşa că am ales să lucrez cu Serei Eduard şi Chi Pah. Ne-am pregătit ceva timp pentru această filmare şi sper să vă placă ce auziţi.”, a spus Alessia.

Anul 2013 i-a adus Alessiei primele single-uri în limba română care au fost foarte apreciate de către public, atât “Plouă”, cât şi “Hacker de sentimente” având fiecare peste 3 milioane de vizualizări. În 2013, Alessia a experimentat nu doar pe plan muzical, ci şi în ceea ce priveşte look-ul. Prima dată şi-a uimit admiratorii când a renunţat la blondul care a consacrat-o, vopsindu-şi jumătate din podoaba capilară roz. În cele din urmă a renunţat de tot la blond, adoptând o culoare care o prinde foarte bine.

Casa de discuri Red Clover Media, alături de artiştii pe care îi reprezintă, anunţă cu această ocazie lansarea unui nou proiect intitulat Red Clover Sessions, o serie de sesiuni live, acustice sau cover-uri, ce debutează cu varianta acustică a ultimul single semnat Alessia “Hacker de sentimente”.

Loading...

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here