Alex EGY & JENNI lansează „90 de zile”, piesa care te face să dansezi fără oprire

Alex EGY & JENNI x 90 zile
Alex EGY & JENNI x 90 zile

În luna iubirii, Balkanika Records vă propune o nouă colaborare muzicală ce te duce cu gândul la Bollywood și la starurile muzicii de acolo. Este vorba despre Alex EGY & JENNI, care au mai colaborat împreună și o vor mai face de acum încolo. Cei doi au lansat videoclipul piesei „90 de zile”, o melodie fresh, de dans, care te îmbie la dans nonstop atunci când o asculți.

În decembrie colaborau și lansau împreună „Vina ta”, iar acum, în luna iubirii, Alex EGY & JENNI, alături de Balkanika Records, ne surprind cu „90 de zile”.

Piesa fost făcută în totalitate de Midas MNL, care s-a ocupat de muzică, versuri, instrumental și mix-master, iar responsabilul pentru videoclip este Octavian Lucian. Cei doi soliști dau bine pe sticlă și reușesc să aibă o colaborare de bun augur care sigur va fi de lungă durată.

„Ideea videoclipului a fost a băieților de la Kutărescu Production. Ei se ocupă de videoclipurile noastre, ale mele și ale lui JENNI. „90 de Zile” e o piesă foarte frumoasă, pentru toți îndrăgostiții, de Valentine’s Day! Videoclipul a ieșit superb, cu coregrafie și jocuri de lumini. E ceva ce nu prea vezi la videoclipurile din România. Este a doua colaborare dintre mine și JENNI. Noi am mai avut o piesă împreună, care se numește „Vina Ta”. Cu ea mă înțeleg foarte bine, e o fată super de treabă. Tonurile vocii sunt foarte OK, ne potrivim și ne îmbinăm foarte bine. Ne potrivim ca tonalitate. Pentru acest videoclip am filmat vreo 3 ore. Am încercat să facem o coregrafie specială și a ieșit ceva frumos. Momentan, mai avem niște piese de terminat, vor urma mai multe colaborări. Mai am o piesă de scos, de data asta singur. Și o să începem repetițiile pentru concerte”, spune Alex EGY.

Jenny ne-a mărturisit că se înțeleg perfect: „Este un videoclip special. Doar Justin Bieber a mai folosit aceste efecte luminoase animate într-un videoclip. Eu și Alex o să mai lansăm piese împreună. Este un coleg de treabă și foarte muncitor. Piesa „90 de Zile” a fost scrisă pentru noi, pentru că vocile noastre sună foarte bine împreună, ca tonalități. Eu cânt sus, iar el cântă jos. A fost foarte cool când am auzit piesa, am și zis: „E o piesă 100% pentru noi!”. E de inspirație Bollywood, cu ceva nou, modern. La filmări, a fost obositor. Am stat pe tocuri de dimineața până seara. A fost solicitant, dar a meritat! Am făcut și un dans, cu inimioare, și sperăm să placă. O să meargă de minune și pe TikTok” mai spune solista.

Pe amândoi îi veți găsi pe rețelele de socializare și puteți umări videoclipul și asculta piesa

Alex EGY:
Facebook https://web.facebook.com/AlexEgyJPN
Instagram https://www.instagram.com/alex.egy19/
TikTok https://www.tiktok.com/@alex_egy

Jenni:
Facebook https://web.facebook.com/jeni.vasilescu
Instagram https://www.instagram.com/jenni_official__/
TikTok https://www.tiktok.com/@jenni_official__

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here