Alex Mladin a lansat videoclipul melodiei „Sub apus”

Vară, acorduri de chitară, o voce romantică şi un strop de nostalgie: Alex Mladin, finalist X Factor 2016, lansează cea de-a doua piesă din cariera solo: “Sub apus”.

Alex Mladin - Sub apusPiesa este compusă de către artist împreună cu Spike şi produsă de către Theodor Costache şi Spike. Cu un videoclip în regia lui Cătălin Jichici, Livia Bordea joacă rolul iubitei artistului, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de iubire.

“Piesa “Sub apus” a fost creată la Spike (Paul Mărăcine) în curte. Stăteam chill, cu o chitară, cântam, şi inspiraţia a venit imediat. Spike este un scriitor extraordinar, a fost o experienţă foarte tare să colaborăm şi sigur o să mai lucrăm împreună în viitor. Am vrut să transmitem vibe-ul romantic şi totodată nostalgic al piesei. Ştii sentimentul ăla pe care îl ai atunci când realizezi că nu ai făcut nici jumătate din lucrurile pe care ţi le-ai propus, iar vara e pe sfârşite? “Sub apus” e genul ăla de piesă în care pur şi simplu nu ai cum să nu te regăseşti”, mărturiseşte Alex Mladin.

Pe platoul de filmare, momentele amuzante nu au întârziat să apară. Artistul a filmat într-o frumoasă curte de vară din Arad, pe parcursul a două zile. “Filmarea a fost realizată de Cătălin Jichici, super-eroul platoului. Zic asta pentru că a avut toate sculele pe el, plus soarele. A avut ceva arsuri după zilele respective şi arată ca un rac. Noi am mai trişat cu o limonadă, ne ascundeam de soare, pe scurt, oameni foarte serioşi! Şi am făcut sacrificii mari pentru acest clip; am fost îmbrăcaţi în negru când soarele ne zâmbea foarte larg! În plus, am avut probleme cu vremea-ploaie, vânt, dar cu puţină răbdare, am depăşit momentele şi soarele şi-a făcut apariţia. Am fost arşi de soare şi racoriti de ploaie, un amestec minunat”, adaugă artistul.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here