luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAlex şi The Fat Penguins au lansat videoclipul piesei „Regele și Dragonul“

Alex şi The Fat Penguins au lansat videoclipul piesei „Regele și Dragonul“

La sfârşit de februarie, trupa de rock alternativ indie Alex & The Fat Penguins revine în atenția fanilor cu o nouă piesa al cărei videoclip este filmat în nămeți, intitulată „Regele și Dragonul“.

Alex The Fat Penguins Regele si Dragonul

Compusă și înregistrată în Franța, la sfârșitul anului trecut, de solistul trupei, Alex Coțofan, „Regele și Dragonul“ vorbește despre determinarea și disciplina necesare pentru atingerea țelurilor.

„Viața cotidiană a fost sursa de inspirație pentru această piesă. Într-o lume în care căutăm să fim împliniți material, dispare empatia față de cei în nevoie. În fiecare dintre noi este un rege care vrea să răpună dragonul vieții, pentru asta e nevoie de determinare și disciplină, dar și să-ți păstrezi dreaptă coloana vertebrală a moralității“, a explicat Alex crezul din care a apărut această piesă.

În videoclip, mesajul piesei este ilustrat printr-un cufăr plimbat în oraşul împotmolit în zăpadă. Cufărul este o metaforă pentru crucea pe care fiecare o poartă pe parcursul vieții, după cum îi sunt forțele și caracterul, ajutat sau nu de cei din jur.

Filmările au fost realizate în București în ianuarie 2017 și beneficiază de participarea actriței Cristina Mihăilescu, alături de echipa: Radu Voinea – operator imagine, regie, Niki Georgiev – montaj, regie, Alex Coțofan – scenariu, regie.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.