Alex şi The Fat Penguins au lansat videoclipul piesei „Regele și Dragonul“

La sfârşit de februarie, trupa de rock alternativ indie Alex & The Fat Penguins revine în atenția fanilor cu o nouă piesa al cărei videoclip este filmat în nămeți, intitulată „Regele și Dragonul“.

Alex The Fat Penguins Regele si Dragonul

Compusă și înregistrată în Franța, la sfârșitul anului trecut, de solistul trupei, Alex Coțofan, „Regele și Dragonul“ vorbește despre determinarea și disciplina necesare pentru atingerea țelurilor.

„Viața cotidiană a fost sursa de inspirație pentru această piesă. Într-o lume în care căutăm să fim împliniți material, dispare empatia față de cei în nevoie. În fiecare dintre noi este un rege care vrea să răpună dragonul vieții, pentru asta e nevoie de determinare și disciplină, dar și să-ți păstrezi dreaptă coloana vertebrală a moralității“, a explicat Alex crezul din care a apărut această piesă.

În videoclip, mesajul piesei este ilustrat printr-un cufăr plimbat în oraşul împotmolit în zăpadă. Cufărul este o metaforă pentru crucea pe care fiecare o poartă pe parcursul vieții, după cum îi sunt forțele și caracterul, ajutat sau nu de cei din jur.

Filmările au fost realizate în București în ianuarie 2017 și beneficiază de participarea actriței Cristina Mihăilescu, alături de echipa: Radu Voinea – operator imagine, regie, Niki Georgiev – montaj, regie, Alex Coțofan – scenariu, regie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here