Alex Velea şi Shift au lansat videoclipul melodiei „Frige“

După ce a lansat primul single de pe viitorul său material discografic, “Straino”, Alex Velea revine cu un nou videoclip! Artistul a colaborat cu Shift pentru un nou hit care va deschide sezonul călduros, “Frige”.

Frige - Alex Velea

“‘Frige’ e o piesă sexy cu un sound fresh, puţin ‘Darkish’ dar care te ţine în ‘tensiune’. E al doilea material muzical pe noul meu album ’13’ pe care îl voi lansa la toamnă. Am apelat la tovarăşu’ meu, Shift, pentru un plus de haz. Enjoy!”, a declarat Alex despre noul să single. Piesa “Frige” este produsă în studiourile DeMoga Music de Marius Dia şi Mădălin Roşioru, iar textul este scris de Theea Miculescu, Marius Dia şi Shift.

Alex Velea s-a făcut remarcat în industria muzicală datorită talentulu său, fiind un artist complex şi complet. Timbrul său special, dar şi abilităţile de compozitor, la care se adaugă show-ul pe care îl face pe scenă şi felul în care dansează, au făcut de-a lungul timpului din Alex Velea unul dintre cei mai iubiţi artişti din România. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum “Doar ea”, “Secret”, “Când noaptea vine”, “Minim doi”, “E marfă tare” şi “Din vina ta”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here