Alexandra Shine a lansat o nouă melodie, „Dancing home“

Alexanra Shine a lansat un nou single, “Dancing Home”, o piesă dance, ritmată, produsă de Cristian Tarcea, cu care tânăra artistă a mai colaborat în trecut şi pentru alte piese, cum ar fi “Play That Game” sau “Moskow”.

Alexandra Shine

Concurenta din acest sezon “MasterChef” recunoaşte că este extrem de încântată de noul single şi că se gândeşte deja la o coregrafie inspirată de concursul culinar de la PRO TV. “Încă nu am filmat un videoclip, dar cred că în maximum o lună ajungem şi la el. Mă gândesc deja la o coregrafie pentru show-ul de prezentare inspirată de zilele şi nopţile petrecute pe platourile “MasterChef”. Aşa că vom implica, pe lângă mult dans, şi tigăi, cratiţe şi alte obiecte de bucătărie”, povesteşte Alexandra încântată.

Sexi şi provocatoare, Alexandra e de părere că muzica şi gastronomia nu se exclud una pe cealaltă, aşa că speră să-şi cucerească fanii nu doar cu piesele ei, ci şi cu preparatele ei culinare. “Dacă aş câştiga “MasterChef”, mi-aş deschide un local şi nu aş exclude posibilitatea de a găti chiar eu acolo. M-am îndrăgostit de tot ce înseamnă bucătărie”, mai spune ea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here