Alexandra Stan a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Boy oh boy“

Anul 2017 a început cu schimbări pentru Alexandra Stan. Imediat după promovarea albumului „Alesta“, cu două turnee în Japonia şi concerte în ţări precum India, Spania și Anglia, artista a început să lucreze în studio la noi piese pe care să le lanseze cu propria casă de producţie, Alexandra Stan Records.

Alexandra Stan Boy Oh Boy

După multă muncă şi implicare pentru noul single, Alexandra Stan lansează „Boy oh boy“, o melodie pop cu influenţe reggae, pentru al cărei videoclip artista a mers până în Kuala Lumpur, Malaezia.

„Am o afinitate pentru Asia, iar prin noul clip mi-am dorit să surprind cultura asiatică şi atmosfera de pe stradă, oamenii, obiceiurile lor. Am avut parte de persoane foarte drăguţe, care ne-au ajutat cu filmarea şi chiar îşi doreau să apară în clip. A fost o experienţă de neuitat“, a spus Alexandra Stan despre clipul regizat de Bogdan Păun.

Cât despre piesa produsă de Marius Mirică împreună cu Alexandra Stan, artista adaugă: „Vreau să lansez ceea ce îmi place, să nu ţin cont de trend-uri şi să nu grăbesc procesul de creaţie doar pentru că trebuie lansat ceva. ‘Boy oh boy’ e ca un mix de stiluri. Aş zice că e o piesă mai anii ’90, dar adusă în contemporan”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here