Alexandra Stan a lansat o nouă piesă însoțită de videoclip, „Mami“

Anul 2018 a început în forță pentru Alexandra Stan, care a lucrat intens în studio, finalizând cel de-al patrulea album, iar acum lansează single-ul „Mami“. Numele noii piese dă și titlul noului material discografic, care va fi lansat în curând în Japonia, urmând ca mai apoi să apară și în alte teritorii.

Alexandra Stan_Mami

Pentru piesa „Mami“, Alexandra Stan a lucrat cu producători din Los Angeles, precum Simon Says, iar muzica și versurile sunt compuse de Alexandra Stan împreună cu Katie DiCicco.

Melodia „Mami“ vine însoțită de un videoclip în care Alexandra Stan reprezintă femeia latină, iubitoare și senzuală, surprinsă în bucătărie în timp ce gătește, iar mintea îi zboară la “papi”, care o face să viseze cu ochii deschiși.

Cu toate că videoclipul piesei a fost filmat în România, sub regia lui Bogdan Păun și a directorului de fotografie Alexandru Mureșan, inspirația acestuia a fost una mexicană, cu multă culoare, mișcări senzuale și o atmosferă latino.

„Ideea clipului ne-a venit gândindu-ne la Mexic. Sunt «Mami», sunt iubitoare, mă simt mama tuturor băieților în căutare de atenție și dragoste, mă simt împlinită și fericită cu feminitatea mea“, a spus Alexandra Stan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here