Alexandra Stan, în rolul de Moș Crăciun pentru 1000 de familii defavorizate

Timp de o lună, Alexandra Stan a desfășurat campania umanitară “Ajutăm Împreună”, alături de de Arhiepiscopia Tomisului și Primăria Constanței, cu scopul de a strânge haine și alimente pentru 1000 de familii defavorizate din mediul rural din județul Constanța.

Mesajul campaniei a ajuns la mii de fani ai cântăreței care s-au implicat în strângerea celor necesare, iar înainte de Crăciun, Alexandra Stan a devenit pentru o zi Moș Crăciun pentru familiile mai puțin norocoase.

Pe 21 decembrie, Alexandra a mers în caravana pornită din Constanța pe drumul Băneasa-Ostrov, care a trecut prin 12 sate, unde a împărțit pachete și bucurie celor nevoiași.

Despre întreaga experiență, artista din Constanța spune: “Am văzut cum arată și cum trăiește mare parte din România. Noi, cei norocoși, uităm câteodată de realitatea dură din țara noastră. Îmi doresc să fim conștienți de cei din jurul nostru și să îi ajutăm cât de des putem, nu numai în perioada sărbătorilor. Mă bucur că oamenii au răspuns pozitiv acestei campanii și că împreună am reușit să ușurăm puțin existența a peste 1000 de familii defavorizate. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și susținere!”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here