Alexandra Ungureanu a lansat videoclipul melodiei „Nopţi şi zile“

După ce în urmă cu câteva săptămâni Alexandra Ungureanu lansa pe piaţa muzicală un nou proiect video inedit, „413 Sessions“, care completa succesul videoclipurilor din seria „Music in pROgress“, artista surprinde acum cu o piesă intensă, care stârneşte fiori de emoţie, scrisă şi compusă de David Deejay, „Nopţi şi zile“.

alexandra ungureanu videoclip nopti si zile

„Am fost extrem de încântată de propunerea lui David Deejay. Mai mult decât atât, în momentul în care am ascultat piesa, am ştiut că este aceea pe care am aşteptat-o şi că se mulează perfect pe timbrul meu, fiind dramatică şi simt că va stârni valuri de emoţii“, a spus Alexandra Ungureanu.

Videoclipul noului single are o poveste absolut aparte! Filmat în cadrele exotice din micul oraş Malibu, Los Angeles, SUA, „Nopţi şi zile“ este un clip de stare, cu accente flirty, şi care narează o poveste cu care putem rezona oricare dintre noi.

Filmările au fost marcate de două etape diferite. Pe timpul zilei, acestea s-au desfăşurat pe ruta Pacific Coast Highway, celebra autostradă cu panorame incredibile care străjuieşte coasta pacifică a statului California, SUA, dar şi pe nesfârşitele fâşii de plajă. Apoi, odată cu lăsarea serii, echipa a ales ca loc de filmări un spaţiu ultra chic, în zona faimosului Bedford Boulevard.

„Această piesă mă reprezintă în totalitate, simt că a fost creată pentru mine. Prietenii mei au ascultat-o deja şi am un feedback pozitiv legat de ea, aşa că am încredere că va prinde bine“, a adăugat Alexandra Ungureanu.

Pentru videoclipul „Nopţi şi zile“, artista a avut alături de ea o echipă creativă şi fresh, Monica Bârlădeanu fiind creative producer, iar ideea scenariului videoclipului îi aparţine. Gabriela Ilioiu a fost AD producer, iar Elias Talbot s-a ocupat de imagine.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here