Alexandra Ungureanu a relansat „Lumea visează“ și a încheiat primul proiect pop simfonic din România

“Lumea visează”, o piesă cu o poveste specială din portofoliul Alexandrei Ungureanu, încheie campania Music in pROgress, primul proiect pop-simfonic din România. Campania muzicală ce a spus povestea unor destinații turistice unice din țară ajunge la final cu un videoclip filmat în Maramureș, în Pădurea Groșilor.

Alexandra Ungureanu - Lumea Viseaza

„La 13 ani de la lansare, sunt foarte fericită să lansez acest remake al unei piese care m-a ‘urmărit’ în toată această perioadă și a fost un punct de reper pentru cei care mă ascultă înca de la începuturi. Deși a fost remixată de multi DJ cunoscuți, Nora Deneș a reușit să o rescrie pentru orchestră, rafinat și emoționant, aducând a soundtrack de film. Paula m-a surprins într-o ipostaza în care sunt eu 100%, de cele mai multe ori în lumea mea, timidă, izolată și aproape inadaptată exteriorului, dar visând, întotdeauna în compania muzicii“, a spus Alexandra Ungureanu.

Paula Oneţ, regizorul campaniei Music in pROgress, declară despre videoclipul “Lumea Viseaza” faptul că: „Poartă memoria și entuziasmul primei noastre întâlniri când, datorită prietenului nostru comun Sebastian Secan, producătorul ulterior al proiectului, am cunoscut-o pe Alexandra și am ajuns să lucrăm împreună. Este videoclipul a cărui idee și stil vizual s-a născut prima dată, chiar în acea seară, și ultimul care s-a conturat ca montaj, deschizând și închizând astfel o frumoasă colaborare. Partea de producție a fost o experiență pe cât de nouă, pe atât de interesantă, fiindcă a implicat mulți oameni, locații necunoscute și un set-up complex. Pentru tot ajutorul acordat trebuie să mulțumesc multor oameni minunați, printre care și asistenților mei Toth Andrei și Gabriel Chelcea“.

Filmările videoclipului au durat peste 10 ore și elementul inedit este balonul uriaș de apă în care Alexandra a fost filmată plimbandu-se prin parc și pe străzi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here