Alexandra Ungureanu şi trupa The dAdA au lansat videoclipul melodiei „În lumea noastră“

La doi ani de când au colaborat pentru prima dată, Alexandra Ungureanu şi The dAdA revin cu piesa „În lumea noastră”, compusă de Ungureanu Mihai-Alexandru, Urzică Septimiu-Stelian, Nicolae Theodor Daniel, Ungureanu Alexandra şi Bobiceag Marian – Leonard.

Alexandra Ungureanu

Videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc, iar în lumea lor, Alexandra Ungureanu şi băieţii de la The dAdA dau startul aventurilor şi momentelor fericite.

„Ştiu că întotdeauna cea mai recentă piesă lansată e cea mai dragă, dar piesa asta chiar e pe sufletul meu, are emoţie, mister şi senzualitate. Colaborarea cu băieţii de la The dAdA a început în urmă cu mai bine de doi ani şi cumva era normal să revenim cu o piesă împreună. În tot timpul ăsta am avut multe concerte, ne-am împrietenit şi avem o chimie specială, o „lume a noastră” în care e energie bună şi puţină nebunie”, da spus Alexandra Ungureanu.

„De când am făcut piesa, ni s-a părut că i se potriveşte ca o mănuşă Alexandrei Ungureanu. Are un vibe de vară, pentru că vara se trăiesc cele mai frumoase poveşti de dragoste. Până la urmă, despre asta este ‘În lumea noastră’: despre indragosteala, despre doi oameni care se pierd unul în ochii celuilalt, despre o lume în care nu contează nimic din exterior, ci doar ei. Peisajul superb ne-a ajutat să dăm piesei exact trăirea de care avea nevoie. O gaşcă frumoasă, o drumeţie care se termină în jurul unui foc de tabără şi doi îndrăgostiţi care se pierd, cumva, în povestea noastră. Îi mulţumim regizorului Silviu Mindroc şi echipei Media Pro Music pentru implicare şi sperăm ca ăsta să fie doar primul pas al unei colaborări de succes. Avem multe suprize pregătite şi aşteptăm momentul potrivit să le arătăm fanilor noştri”, au adăugat trupa The dAdA.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here