Alexia Talavutis a lansat videoclipul melodiei „Aromata“

#Aromata este al doilea single al Alexiei Talavutis, artistă care încă de la debutul ei în toamna anului trecut şi-a propus să conecteze lumea la universul ei plin de veselie şi culori. Arareori putem gândi bucuria în afara iubirii, aşa că acest nou capitol din lumea Alexiei este o declaraţie universală de iubire, în care toţi ne regăsim.

Alexia Talavutis - Aromata

„Întotdeauna am crezut că nu ai nevoie de condiţii ca să iubeşti. Sigur că atunci când ne îndrăgostim, simţim cum ne sare inima din piept, avem motive şi forţă să mutăm munţii din loc, să dăm alt sens vieţii şi să rescriem harta experienţei noastre. Dar mai cred şi că iubirea există uşor şi simplu în noi şi tot de noi ţine să o regăsim în fiecare zi, să ne trezim dimineaţă cu zâmbet în loc de încrâncenare, să apăsam butonul de iubire şi să simţim aroma bucuriei. Asta am vrut să le spun oamenilor cu piesa asta: e minunat să fim îndrăgostiţi şi e extraordinar să iubim pur şi simplu, fără limite, fără restricţii, fără condiţii. Ăsta e şi motivul pentru care am ales să mă joc cu numele şi pronunţia piesei – pentru că iubirea poate fi oricum şi oriunde, în funcţie de noi şi de percepţia noastră”, mărturiseşte Alexia.

Produsă în studioul MattMan Music alături de Matteo, Diana şi Jonny, piesa lansată de artistă îşi menţine sound-ul şi feel-ul pop dance.

În videoclipul regizat de SAN, o descoperim pe Alexia explorându-şi pasiunea pentru dans, pentru care a gândit şi realizat ea însăşi coregrafia. Intenţia principală a clipului a fost ca totul să se închege spontan din universul său personal şi familiar: mesajul piesei, dansul, rozul, discoball-ul şi chiar şi Miu, motanul Alexiei.

„Am simţit că piesa asta merge la fix cu dansul pentru că dansul e cea mai eliberatoare formă de bucurie. Şi cum să cânţi despre iubire dacă nu dansând? Am descoperit dansul când eram foarte mică, am mers la tot soiul de concursuri, am crescut şi m-am descoperit într-o foarte mare măsură prin dans. Şi e o experienţă pe care am luat-o cu mine până azi. Dansez în fiecare zi, aleg oricând dansul în loc de sală şi simt că-mi dă mai multă energie, e ceva ce vine din mine, iar cei care mă urmăresc pe Instagram ştiu că în fiecare zi de luni postez tot felul de filmuleţe cu mine în timp ce dansez în situaţii diferite. Aşa că filmările au mers uşor şi repede, am ales să lucrez cu San, pentru că a intrat imediat în mood-ul meu. Singurul care a avut o problemă cu el a fost motanul meu, Miu. Când dansez acasă, îmi ţine mereu companie, aşa că am decis să-l iau cu mine şi la clip. A fost la prima lui filmare şi nu înţelegea de ce San îl tot urmărea peste tot cu o cameră mare. A fost uşor speriat la început, atât de speriat, încât a trebuit să iasă toată lumea de pe set, ca să se poată relaxa un pic. Dar totul a ieşit conform scriptului, în cele din urmă”, a adăugat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here