Alina Eremia a lansat, alături de Grasu XXL, videoclipul melodiei „Îmi dai curaj“

Alina Eremia și Grasu XXL au surprins publicul odată cu lansarea piesei „Îmi dai curaj“. Melodia, compusă de cei doi artiști la Okapi Sound, a fost lansată pe canalul MediaPro Music.

alina eremia grasu xxl imi dai curaj

Realizat într-un cadru minimalist, videoclipul piesei pune în valoare puterea cuvintelor și a sentimentelor pe care cei doi artiști le-au pus pe hârtie. Alina Eremia și Grasu XXL au filmat timp de 16 ore în Bulgaria, într-un monument istoric. Clipul, regizat de Ionuț Trandafir, este simplu, dar în același timp complex, și spune o poveste frumoasă de dragoste și împlinire.

„Ideea piesei a luat naștere dintr-un brainstorming cu Grasu XXL în studio-ul Okapi Music. «Îmi dai curaj» vorbește despre visul fiecărui om, care-l ghidează în viață, indiferent care este acela, și care îl împinge să meargă mai departe, oricât de lung sau de dificil este traseul până la linia de finish. Este o piesă extrem de personală, tocmai de aceea nu a fost deloc simplu de scris, pentru că în spatele fiecărui vers e un gând și o emoție pe care le-am trăit. Conceptul videoclipului aparține echipei #W, Vlad Pârvulescu și Vlad Oancea, două minți foarte creative, care au scris un scenariu unic și care nu ar fi putut fi mai potrivit pentru piesa asta. Videoclipul este unul atemporal, undeva între trecut, prezent și viitor, este înălțător, încărcat de emoție”, a spus Alina Eremia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here