Alina Eremia a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Vorbe pe dos“

Alina Eremia ne surprinde cu o melodie de dragoste, plină de sensibilitate şi melancolie în egală măsură, „Vorbe pe dos“, care este o retrăire a unor amintiri frumoase între doi îndrăgostiţi care în final au ajuns să-şi spună cuvinte fără rost.

alina-eremia-vorbe-pe-dos

„Mesajul piesei este acela că vorbele pot cântări foarte mult, iar folosite ca arme ele pot răni profund. Este foarte important să comunicăm, aceasta fiind cheia unei relaţii armonioase, de lunga durată“, a spus Alina Eremia.

„Vorbe pe dos“ a luat naştere în studioul Mango Music, unde Alina a auzit un instrumental care i-a atras atenţia. Mai departe, artista a scris versurile, fiind inspirată de o experienţă personală, dar şi de multitudinea de emoţii şi poveşti ale oamenilor din jurul ei. Producţia a continuat în studiourile DeMoga Music, iar la piesă au lucrat Mădălin Roşioru şi Octav Mihai.

„Melodia este ca un semnal de alarmă pentru toţi cei care au uitat să comunice. Fiind o piesă în care cred cu tărie, îmi doresc să ajungă la inimile oamenilor şi să schimbe în bine acolo unde este loc de mai mult“, a adăugat artista.

Alina Eremia şi-a imaginat videoclipul încă din prima clipă în care a ascultat piesa, iar viziunea ei a fost pusă în imagini de regizorul Dan Petcan, care a sustras perfect esenţa ei şi a creionat o poveste autentică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here