Alina Eremia a lansat videoclipul melodiei „A fost o nebunie“

După ce în luna august şi-a provocat fanii la o „vânătoare de versuri“, acum, la începutul lui septembrie, Alina Eremia lansează cea mai nouă piesă a ei, „A fost o nebunie“.

alina eremia videoclip a fost o nebunie1

Versurile, scrise integral de Alina Eremia, descriu o poveste de dragoste răvășitoare cu un deznodământ trist. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

„’A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des întâlnită. Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid. Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care fata își exprimă sentimentele și își dorește să fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut. El, în povestea mea, este ‘inculpatul’, cel ce a declanșat această poveste“, a spus Alina Eremia.

„A fost o nebunie“ a fost produsă de Dorian Oswin în studioul Mango Music, melodia având şi un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here