duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAltceva şi Doc au lansat videoclipul melodiei „0710“

Altceva şi Doc au lansat videoclipul melodiei „0710“

Obişnuit să lanseze piese care surprind şi încântă publicul prin originalitate şi acele doze de altceva, Royal General şi Hoodie lansează proiectul de hip-hop Altceva. Prima piesă lansată de Altceva este „0710“, interpretată alături de Doc.

altceva-doc-0710

„E momentul ăla în care gândurile se împletesc şi iese creaţia aia pură. E realitate, la fel ca mesajul piesei. Nu intru în detalii. S-ar putea prinde oricine a cumpărat un kilogram de roşii sau cartofi de undeva de pe la vreo tarabă. Nu e ca şi cum nu ne dăm seama, însă plecăm de multe ori cu sentimentul că nu a fost corect“, spun cei de la Altceva.

„E o piesă cu greutate, a stat mult în cuptor la copt, acum e pătrunsă. Am început să lucrăm la ea în 2013. Construim, transmitem şi-o spunem aşa cum ar vrea ceilalţi să o audă. ‘0710’ e povestea ta“, a afirmat Royal GNRL.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.