Amadeus a lansat videoclipul melodiei „Earth Song – Imnul Pământului“

Amadeus lansează azi videoclipul noii piese, „Earth Song”, supranumită „Imnul Pământului”. Compoziția cu totul specială, semnată Xenti Runceanu, este sensibilă și înălțătoare în același timp și demonstrează evoluția artistică a trupei ce a împlinit de curând 15 ani de activitate. „Earth Song“ este o compoziție complexă ce beneficiază de un videoclip spectaculos, filmat în mijlocul naturii, în locații superbe din România.

Amadeus Earth SongAstfel, Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis apar ca patru zâne ale naturii, lângă Lacul Sfânta Ana, pe vârful munților, în Ciucaș și Bucegi, precum și lângă o carieră de piatră din Dobrogea, cântând Imnul Pământului și rezonând cu energia naturii.

„Trăim vremuri în care goana după belșug material, tehnologia, refugiul în rețelele de socializare ne alienează, ne îndepărtează de adevărata sursă de bine: natura. Suntem din ce în ce mai stresați, suntem sufocați de consumerism, relațiile umane sunt din ce în ce mai firave. Am uitat să ne ascultăm propriul ritm interior, semnalele naturii, tradițiile, am uitat ce este important în viață: iubirea, sănătatea, simplitatea, conectarea cu natura, valorile morale. Suntem stresați, unii dintre noi dezorientați în privința direcției pe care să o urmăm în viață. Reconectarea cu natura ne poate oferi inspirația și energia de a merge mai departe și de a vedea limpede calea pe care o urmăm. Earth Song este o compoziție universală, cu care poate rezona oricine, indiferent de vârstă, nație sau limba vorbită”, declară Andreea Runceanu, membru fondator al trupei Amadeus.

Piesa „Earth Song” a fost intepretată în premieră în cadrul celor două concerte pe care trupa Amadeus le-a susținut zilele trecute în Italia. Cu această ocazie, artistele le-au transmis italienilor un mesaj de sprijin moral după tragedia petrecută luna trecută, cutremurul din centrul țării, în urma căruia și-au pierdut viața și români.

Mesajul artistelor i-a impresionat pe spectatori, cu toții aplaudând inițiativa lăudabilă a artistelor.

Videoclipul “Earth Song”, semnat De Theo, a fost lansat pe canalul de YouTube Amadeus și va fi parte a unei campanii umanitare desfășurată în întreaga lume.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here