Ami a lansat, alături de What’s Up, videoclipul melodiei „Un actor“

Ami le-a pregătit fanilor săi o mare surpriză şi interpretează împreună cu What’s Up un remake al single-ului „Un actor grăbit“, prima piesă cântată de ea pe o scenă, o melodie care i-a deschis drumul în muzică si datorită căreia a câştigat concursul MiniStar în anul 1993.

ami whats up un actor

„La doar 3 ani şi jumătate cântam din tot sufletul despre un actor care mi-ar fi frânt inima. Trăiam povestea piesei cu toată inima şi evident că i-am convins pe toţi cei care m-au auzit şi văzut la concursul MiniStar în 1993. Aşa că sinceritatea şi expresivitatea puse pe tavă la acea vreme mi-au adus şi trofeul competiţiei. Primul meu premiu din carieră. De atunci a început efectiv drumul meu în muzică“, a spus Ami.

Videoclipul melodiei „Un actor“ a fost filmat într-un cadru de poveste, pe Transfăgărăşan, iar imaginile surprinse sunt inedite şi completează perfect piesa romantică interpretată de Ami şi What`s Up.

„Cred despre Ami că este o artistă foarte talentată. De multă vreme ne gândeam la o colaborare. Când m-au întrebat dacă vreau să fac parte din acest proiect, m-am bucurat tare. Sper ca această piesă să-i poarte noroc şi de această dată“, a încheiat What’s Up.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here