Ami a lansat o nouă melodie însoțită de videoclip, „Mă omoară“

Ami revine cu o nouă melodie, „Mă omoară“, care este însoțită de un videoclip regizat de Florin Botea, în care artista a combinat dansul cu muzica.

ami ma omoara videoclip

„’Mă omoară’ este o piesă dedicată celor ce iubesc cu adevărat și celor care luptă cu sinceritate pentru a-și găsi fericirea. Este dedicată celor care au înțeles că iubirea este cea care ne definește pe toți, indiferent cu cine și unde ne aflăm“, a spus Ami.

În doar două zile, Ami a reușit să învețe o coregrafie dificilă, cu mișcări grele. Videoclipul a fost filmat într-un cadru plin de romantism, iar imaginile surprinse sunt inedite și completează perfect piesa compusă de Adi Colceru și produsă în studioul Dav7Music.

„Pentru mine, dansul în sine este o artă, ceva profund, poate una dintre cele mai sincere forme de exprimare a felului în care simțim muzica fiecare dintre noi. Am știut mereu că face parte din mine și, ca să fiu sinceră, mi-am dorit de foarte multă vreme să pot exprima acest lucru într-un videoclip. Dansul și muzica formează o pereche frumoasă, iar ‘Mă omoară’ este piesa care fără dans ar fi rămas fără pereche“, a încheiat Ami.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here