Ami a lansat videoclipul melodiei „Somnu’ nu mă ia“

După succesul înregistrat cu ‘Playa en Costa Rica’, videoclip care a strâns aproape 15 milioane de vizualizări pe YouTube, Ami revine cu un nou clip hot şi incitant, pentru piesa “Somnu’ nu mă ia”.

ami videoclip somnu nu ma ia

„M-am îndrăgostit mai întâi de versuri, care sunt super catchy și te prind de la prima ascultare, şi apoi de piesă! Până acum, lumea m-a auzit cântând mai mult în spaniolă şi am abordat genul latino – spanish, atât ca stil, cât şi ca imagine. ‘Somnu’ nu mă ia’ are un nou sound și e un nou stil pe care îl abordez. Am vrut să fie ceva fresh, mai ales că este primul meu single solo în limba română, iar fanii mei chiar îşi doreau o astfel de melodie de la mine”, a explicat Ami.

Videoclipul piesei ‘Somnu’ nu mă ia’, regizat de Florin Botea, este un clip de imagine, bazat mai mult pe stare şi pe mesajul transmis de versuri. Pentru acest nou videoclip, cântăreața a apelat şi la o schimbare de look. “Îmi place să vin mereu cu ceva nou şi să nu plictisesc. Sunt super încântată de ce a ieşit şi cu siguranţă va fi un nou hit marca DAV7Music (Adi Colceru, Chris Mayer, Adi Cristescu)”, a mai spus artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here