AMI lanseaza “Enigma”, o piesa cu potential de hit, in colaborare cu Tata Vlad de la B.U.G Mafia

AMI a lansat astăzi piesa “Enigma”, primul single de pe viitorul său album, o colaborare cu Tata Vlad de la B.U.G Mafia. Piesa se anunță a fi un mega-hit al anului 2021.

Colaborarea a luat prin surprindere industria muzicală romanească, urmând să ia cu asalt și topurile muzicale. Single-ul care vorbește despre o altă latură a personalității lui AMI a fost lansat astăzi, cu un videoclip care susține vizual mesajul piesei.

Single-ul “Enigma” reprezintă cel mai bine maniera în care artista a fost percepută de către public: o enigmă, care s-a lăsat dezvăluită doar prin intermediul muzicii și al pieselor sale. Pe cât de discretă în ceea ce privește viața ei personală, pe atât de expresivă din punct de vedere muzical. “Enigma” este primul single de pe albumul ce poartă același nume, dar și primul capitol dintr-o poveste intensă, emoționantă și plină de mister.

Videoclipul, realizat de echipa NGM Production, are cele 4 elemente: apă, aer, pământ și foc. Toate acestea înglobează natura și reprezintă stările interioare traite de artistă în clip. AMI strălucește precum un diamant și le dezvăluie fanilor toate emoțiile pe care le-a ținut ascunse în sufletul ei de-a lungul carierei sale.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here