Amme a lansat videoclipul piesei „Vis străin“

După piese cântate în spaniolă şi engleză, a venit momentul ca Amme să lanseze prima ei piesă în limba română, „Vis străin“. Melodia este compusă de Mellina in studioul de la Tralala School.

amme vis strain

„«Vis străin» este piesa sufletului meu, primul meu single în limba română. Este o melodie produsă de Mellina, iar eu am contribuit la versuri. Am descoperit că îmi place să scriu și sunt fericită că am ocazia să lucrez cu un om atât de talentat și de înțelegător cum este Mellina. Este o piesă din suflet, pentru toate sufletele care au fost dezamăgite cândva. Deseori ni se întâmplă să credem că suntem protagoniștii unor scenarii pe care ni le imaginăm. Ne dorim să fim acolo, dar, de fapt, este o iluzie, alergăm într-un vis străin“, a spus Amme.

Regizat de Daniel Libeg, videoclipul filmat alb-negru redă povestea piesei prin mișcările de dans ale celor doi protagoniști.

„Am vrut să filmăm clipul alb-negru tocmai pentru a transmite exact ideea piesei. Am vrut puțin dramatism, dar totodată prezentăm ideea unei femei puternice, care reușește să treacă peste tot și găsește putere în ea însăși. Am colaborat pentru a doua oară cu Daniel Libeg și sunt foarte mulțumită de chimia dintre noi, îmi ascultă ideile și asta este foarte important“, a încheiat Amme.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here