Amna a lansat videoclipul melodiei „Îţi promit“

Amna a lansat “Îţi promit”, primul clip în care apare fiul ei de 3 ani, David, dedicat familiilor, legăturii dincolo de cuvinte dintre mame şi copiii lor, un single ca o declaraţie de dragoste.

Amna si DavidArtista îşi aminteşte exact momentul plin de inspiraţie în care a compus piesa: “Era una din zilele acelea în care nu apuci nici măcar să îţi bei cafeaua, o zi nebună cu multă agitaţie.Ţin minte că alergam după David prin casă încercând să îl îmbrac să plecăm spre o emisiune şi am început să cânt refrenul piesei cu tot cu o parte din versuri”.

“Îţi promit” dezvăluie puţin din sufletul Amnei, pe acorduri sensibile de vioară: “Ni l-am dorit foarte mult pe David şi s-a lăsat aşteptat ceva vreme astfel ca momentul în care a apărut în viaţa noastră a fost de o fericire supremă. Este o binecuvântare. Îmi amintesc şi acum primele momente de când l-am născut. Ştiu că l-am luat în braţe şi l-am sărutat. Îţi promit este despre aceste momente preţioase”.

Amna încearcă zilnic să îl înveţe pe fiul ei valoarea unei promisiuni: “David îmi dă tot felul de replici amuzante aşa că nu vreau grăbesc nicio etapă a celei mai frumoase perioade din viaţa lui: “copilăria”. Artista crede în promisiunile din generaţie în generaţie şi îşi aminteşte discuţiile foarte profunde cu mama ei, cel mai mare susţinător: “Mama avea tot timpul planuri măreţe pentru mine, ca orice mamă. Ea ştia încă de când eram micuţă că voi cânta. Este incredibil câtă încredere şi răbdare a putut avea. Doar o mamă poate să fie atât de încrezătoare în forţele propriului copil”, povesteşte Amna.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here