Amuly lanseaza “Kurt Cobain”, cel mai recent single extras de pe albumul “Blindat”

“Kurt Cobain” este cel mai recent single extras de pe albumul “Blindat” care va iesi in toamna anului acesta.

Cu zeci de milioane de vizualizari la piese ca “Abilli”, “Euroi”, “Amilli”, “Muzica Daya” si “60 de zile”, Amuly imbina perfect influente de Trap si Boom bap, fiind recunoscut atat de artistii din noua generatia, dar colaborand frecvent si cu nume vechi din industrie precum Deliric, Chimie, Nane si Satra Benz. Freestyle-ul lui Amuly din cadrul Urbanist Sessions este cel mai vizualizat clip de pe canalul Porc TV, cu peste 2.5 milioane de vizualizari.

Ultimele doua lansari ale artistului s-au bucurat de un feedback pozitiv al fanilor, piesele intrand in Romania Spotify Top 200 Daily (“Sa sara” a urcat pana pe  #23 si “Muzica” pana pe #30) si in si in Shazam Romania Top 200 (“Muzica” a a juns pana pe pozitia #57 si “Sa sara” pana pe pozitia #30).

A inceput sa scrie inca de la 11 ani, fiind puternic influentat de Specii. Colaborarea cu Seek Music a inceput in 2017, odata cu piesa “2000”. In 2018 a lansat albumul Liceeni Trap’N’Roll in colaborare cu PRNY, devenind in scurt timp un fenomen national, urmat de o colectie de “Leftovers”, un an mai tarziu.

O productie Seek Music, instrumentalul este semnat de DEM, in timp ce productia executiva a fost realizata de Luk Beats.

“Blindat” este primul album solo al lui Amuly. Pe langa single-ul “Sa sara”, “Blindat” va contine si piesa “IRAQ”, cunoscuta deja de la concertele artistului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here