Anamaria Ferentz a lansat videoclipul piesei „Mai are“

Mai romantică, sexy, senzuală şi îndrăgostită ca niciodată! Aşa arată Anamaria Ferentz în noul ei videoclip, filmat în Statele Unite şi realizat pentru piesa „Mai are“.

anamaria ferentz videoclip mai are

Melodia este compusă de artistă şi produsă la studioul lui Laurenţiu Duţă, Sud Est Production. Videoclipul este filmat în natură, are peisaje superbe, care bucură privirea din plin. Vedeta a muncit mult şi nimic nu a fost lăsat la voia întâmplării.

„Cântecul este în acelaşi timp nostalgic, visător şi optimist. Am fost inspirată de realitatea zilelor noastre, când timpul trece cu o repeziciune fantastică, la fel şi relaţiile dintre oameni, dar şi iubirea. Am vrut să filmez acest videoclip în SUA, în natură, pentru imaginile speciale, diferite, pe care le puteam aduce în faţa publicului din România. Sunt foarte mulţi americani care nu au ajuns să vadă acele locuri. Mă refer la rezervaţia de indieni Supai, Havasupai Falls din Grand Canyon, Arizona. Norocul meu a fost că un prieten a organizat această excursie la Marele Canion şi aşa mi-a venit ideea de a filma videoclipul acolo“, a spus Anamaria Ferentz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here