Anastasia a lansat videoclipul melodiei „La revedere“

Anastasia a lansat single-ul şi videoclipul “La revedere”. Piesa este compusă de artistă alături de DOMG şi Alexandru Stangaciu şi produsă în studioul Mango Records. Videoclipul, în regia lui Daniel Libeg, redă în imagini o poveste de dragoste care se sfârşeşte din cauza promisiunilor neîmplinite.

Anastasia - La revedere“E despre atunci când spui ‘La revedere’ şi dai drumul unei strânse legături emoţionale, când rupi din tine pentru tine. Iniţial m-am gândit la ‘el’ când am scris-o, dar ascultând piesa după ce a fost gata, mi-am dat seama ca descrie un an întreg din viaţa mea, cu multe schimbări, dacă e să fiu sinceră cu mine. După colaborarile cu Puya şi La Familia, am făcut o pauză şi am simţit că e timpul să ies în sfârşit cu ceva foarte personal şi să-mi fac cunoscută şi latura sensibilă. Sunt foarte bucuroasă datorită colaborării cu Dorian Oswin şi Mihai Gruia şi a chimiei avute odată ce am început să lucrăm împreună la această piesă şi la altele care vor urma. Iubirea ne ţine legaţi la ochi, iar noi ne găsim drumul ascultându-ne inima. Spunem ‘La revedere’ când simţim că nu mai păşim împreună cu acelaşi scop”, a declarat Anastasia.

“Anastasia este un proiect în care credem. Este extrem de talentată şi ne înţelegem foarte bine! Orele petrecute în studio sunt pline de inspiraţie, deja avem foarte multe idei. Sperăm să vă placă piesa şi să o distribuiţi în număr cât mai mare pe reţelele de socializare”, au adăugat băieţii de la DOMG.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here