Anca Florescu a lansat piesa „Hearts collide“

Muzica este o parte importantă din viaţa Ancăi Florescu, fosta colegă de tupă a Nicoletei Luciu, iar cel mai recent single, „Hearts collide“, confirmă acest lucru. 

anca-florescu-hearts collide piesa

„’Hearts collide’ reprezintă un nou început, o piesă în care am mare încredere. Piesa este o producţie Mosquito Production, muzica Gabriel Baruta şi versurile NAVI. Sunt sigură că multe persoane se vor regăsi în mesajul piesei şi vor fredona versurile oriunde şi oricând“, a spus Anca Florescu.

Primul proiect muzical pentru Anca Florescu a fost trupa Laguna, alături de Nicoleta Luciu. Cele două au cucerit publicul prin piesele de o senzualitate aparte. Începutul anilor 2000 a însemnat pentru Anca Florescu şi prima ei experienţă cu scena muzicală, însă ulterior şi-a orientat atenţia asupra studiilor din teatru şi asupra carierei actoriceşti.

După experienţa Laguna, Anca Florescu a lansat „Mi-ai frânt inima“, primul single din cariera solo, şi a fost implicată în numeroase proiecte cinematografice.

„Hearts collide“ reprezintă o continuare a stilului muzical în care a fost realizată piesa „Mi-ai frânt inima“, însă aduce o schimbare în ceea ce priveşte sound-ul matur, dar şi versurile cu un mesaj puternic.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here