Anca Pop a lansat videoclipul melodiei „Free love“

Cea mai nouă senzaţie a muzicii pop şi dance, Anca Pop, artista canadiană de origine română, a lansat un videoclip lipsit de inhibiţii, dar nelipsit de senzualitate şi sex appeal.

Free Love“Free Love” ne îndeamnă să dăm frâu liber imaginaţiei şi să ne lăsăm ghidaţi de cele mai năstruşnice şi îndrăzneţe instincte.

Versurile îi aparţin Ancăi, iar muzica a fost compusă de Anca împreună cu Gabriel Magă (trupa Vunk), orchestratorul piesei. Cum s-a înfiripat ideea acestui cântec în gândurile creative ale artistei? “”Free Love” s-a născut uşor, spontan. Vorbeam la telefon cu o prietenă, iar ea a spus că felul în care vorbeşte despre dragoste un tip de care-i plăcea îi aminteşte de o replică de-a lui Meredith Grey din cunoscutul serial Anatomia lui Grey. Această replică, pick me, choose me, love me, a devenit aproape instantaneu parte din refrenul piesei ‘Free Love'”, a mărturisit Anca.

Decorurile clipului ne duc cu gândul la Alice în Ţara Minunilor, numai că în loc de sticluţa cu poţiunea magică sau de prăjiturica, în “Free Love” sunt folosite cuşca, biciul sau cătuşele. Şi nu întâmplător: “Judecând după cât de bine s-a simţit toată lumea pe set (de la tehnicieni până la artişti) încep să cred că [jucăriile sexuale] sunt o pasiune ascunsă a tuturor! Eu una nu mă sfiez să recunosc că din când în când am fantezii de tip safari/junglă când vine vorba de sex. Un pic de fugareala, combinată cu înghesuială şi mişcări ritmice din regnul animal”, a declarat Anca.

Clipul îi surprinde pe Anca Pop şi pe coregraful Emil Rengle în rolurile lui Peggy şi Al Bundy din serialul “Married with Children”. Uitându-se fermecat la televizorul care o înfăţişează pe Anca excutand mişcări uimitoare, Emil este transportat printr-un tub, pe modelul eroului jocurilor video, Super Mario, în lumea erotică a personajului Ancăi. Efectul a fost realizat cu ajutorul unor trambuline şi a unei scări. “Nu a fost deloc uşor dar ne-a ieşit”, a dezvăluit Anca.

Noua piesă de senzaţie a Ancăi ne încurajează să ieşim din cotidian şi să ne îmbrăţişăm instinctele primare. Cu ce trebuie să rămânem după ascultarea pe repeat a piesei? Cu libertate la joacă. Libertate de exprimare a dorinţelor şi preferinţelor. Dezinhibare sexuală. Destindere totală. Renunţare la reguli restrictive non-necesare.

“”Free Love” ne provoacă şi ne încurajează să dăm frâu liber naturalului jucăuş din noi. De câte ori o ascult, ceva bun şi primitiv din mine dă să iasă la suprafaţă şi mă împinge la joacă”, este concluzia Ancăi Pop.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here