luni, iulie 22, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAndia lansează mult-așteptata piesă "La nevedere", deja locul 1 în trending înainte...

Andia lansează mult-așteptata piesă „La nevedere”, deja locul 1 în trending înainte de lansarea oficială

„La nevedere” este o piesă al cărui mesaj se înțelege încă din titlu, este un cântec trist de despărțire, care a fost compus de Alex Pelin,Vlad Lucan și Alexia Astelian, scris de Alex Pelin și produs de Vlad Lucan la studiourile ATOM, casa de discuri care o reprezintă pe artistă.

Varianta live a piesei a ajuns în doar 2 zile numărul 1 în trending-ul românesc de pe YouTube, iar pe Tik Tok, hashtagul #lanevedere numără peste 5 milioane de accesări, toate acestea înainte de lansarea oficială a single-ului.

„Această piesă are un impact emoțional puternic, în versurile cărora mulți dintr noi cred că s-au regăsit la un moment dat în viață. Simți vibrația și starea acestora la un alt nivel, eliberându-te de toate emoțiile negative pe care le-ai ținut în inimă poate prea mult timp. Sper să ajungă la sufletele voastre, indiferent de perioada vieții în care vă aflați”, a declarat Andia.

Videoclipul este o metaforă pentru purificarea Andiei, un fel de „curățare” de urmele ce fac legătură cu personajul masculin, până în punctul de final, unde artista este stăpână pe lumea ei. A fost regizat către San, DoP a fost David Mogan, iar de producție s-a ocupat Arkomo Film. Din echipa de beauty a artistei au făcut parte Cristina Crăciun & Miu Miruna (styling), Claudiu Burcă (make-up) și George Cozma (hair).

„Îmi place foarte mult povestea clipului și tot ceea ce transmite. Pentru mine asta înseamna „la nevedere”. Sper să vă placă și vouă rezultatul final și să vă introducă și mai mult în emoția piesei”, a mai declarat artista

Anul acesta, Andia a lansat albumul „Pietre prețioase”, album său de debut care conține 10 piese ce abordează diferite teme, de la dragoste, până la natura umană.

„Acest album reprezintă următorul pas în călătoria mea muzicală. Este un moment atât de special pentru mine și mă bucur că îl pot împărtăși cu voi”, a spus Andia despre lansarea albumului.

La trei ani de la lansarea pe piața muzicală românească, Andia a reușit să cucerească inimile a milioane de ascultători, precum și topurile muzicale de radio și televiziune. Artista a fost prezentă pe locul 1 în top Media Forest cu cinci dintre piesele pe care performează – Salcâmii, Retrograd, Slăbiciuni, Anotimpuri și Sfârșitul lumii. Ascensiunea rapidă în industria muzicală românească nu face decât să demonstreze puterea de star a Andiei.

ANDIA – La nevedere (versuri)

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.