Andia şi Erika au lansat videoclipul melodiei „Tu Regalo”

Andia colaborează cu Erika şi lansează single-ul şi videoclipul “Tu Regalo”, o coproducţie Voices Media şi Cat Music.

Andia feat. Erika - Tu regaloPiesa este compusă de Valentin Tulica, Andia, Erika Isac şi Basasteanu Cosmin, iar de producţia piesei s-au ocupat Ionuţ Cristea Prodan şi Marian Gurenco. Videoclipul a fost realizat de Cosmin Bolohan şi filmat în Constanţa.

“De la prima ascultare, am avut acel sentiment că “Tu Regalo” este o piesă care va ajunge în sufletele oamenilor şi va transmite multă emoţie. Versurile te duc cu gândul la vară şi la momentele frumoase pe care le poţi petrece cu persoana iubită. “Tu Regalo” este un single catchy, ritmat, de vară, în colaborare cu Erika Isac care mi-a plăcut enorm la ediţia de acum 3 ani de la X-Factor, iar cireaşa de pe tort este Mr. Saxobeat care prin farmecul său îi dă acestei piese o tentă balcanică. Mulţumesc întregii echipe pentru creativitate şi pasiune şi mulţumesc Cat Music & Voices Media pentru sprijin”, a declarat Andia.

Andia a început cariera muzicală în 2013, când alături de compozitorul Matiaş Endoor şi Ayon, a lansat primul său single. În 2016, artista a lansat “Sabes Tu”, piesă ce a adunat peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube. Până în prezent, Andia a mai lansat piese precum “Lost” şi “Broken”.

Participanta la X Factor în 2015, Erika Isac i-a impresionat pe Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu şi a ajuns până în Prima Gală. Artista este pasionată de pian, canto, dans modern şi dans sportiv, iar de-a lungul timpului a câştigat mai multe premii în cadrul concursurilor şi festivalurilor muzicale.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here