Andra a lansat o nouă melodie, „La refren“

După succesul celor trei concerte sold-out de la Sala Palatului, Andra lansează un nou single, intitulat „La refren”. Piesa se găsește pe noul album al artistei, „Iubirea schimbă tot“, material lansat chiar la spectacolul cu același nume ce a avut loc săptămâna trecută.

andra la refren

Albumul, coprodus de Andra Records și MediaPro Music, a fost publicat pe canalul Youtube al artistei și feedback-ul pozitiv a făcut-o pe Andra să decidă că este de bun augur să fie prima piesa nouă extrasă ca single de pe noul album.

„La refren” este o compoziție Marius Moga, Adrian Klein și Vlad Vedeș, versurile fiind scrise de Marius Moga. Piesa va beneficia și de un videoclip, iar Andra și echipa ei lucrează deja la concept și vor începe filmările în cel mai scurt timp.

„Mi-a plăcut piesa de când am ascultat-o prima oară în studioul DeMoga și sper să fie bine primită de fanii mei. Este o piesă de dragoste cu un mesaj optimist, e ritmată și îți dă speranța unui final fericit, mi se potrivește foarte bine”, a declarat Andra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here