Andra Gogan și Ruby au lansat videoclipul piesei „Tu ești Crăciunul meu”

ruby si andra gogan
ruby si andra gogan

Nimeni nu se aștepta că Andra Gogan și Ruby să colaboreze pentru o piesă, fiind două generații diferite. Însă cele două s-au cunoscut și împrietenit când au fost acum câteva luni în Dubai. Au făcut câteva tiktok-uri si iată că s-a născut prima lor colaborare muzicală.

Numele piesei este „Tu ești Crăciunul meu” și au filmat un videoclip haios care deja are multe vizualizări. „Am compus o piesă pentru voi drept cadou de Crăciun alături de Ruby! Cu o parte din clip făcută în sufrageria noastră, ne-am distrat super mult împreună să facem această piesă! Spuneți-mi părerea voastră în comentarii!”, scrie la descrieera videoclipului postat de Andra Gogan pe pagină ei de Instagram.

Versurile piesei au fost făcute de Andra Gogan, Ruby + Midiots Studio iar de instrumental s-a ocupat Shift. De linie melodică s-au ocupat Andra G, Ruby, Răzvan Gogan iar videoclipul a fost făcut de Răzvan Gogan și Lemnaru Iulian iar Andra Gogan s-a ocupat de editare iar de colorizare Răzvan Gogan. Aceștia au filmat două locații și anume la Zenus Film și A&R Studio.

„Dacă v-a plăcut acest video, nu uitați să dați un like și să lăsați un comentariu! Postați un story cu acest video, dați-mi tag și va voi reposta pe story-ul meu!”, a mai scris Andra Gogan pe pagină de Youtube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here