Andra şi David Bisbal au lansat videoclipul melodiei „Without you“

Andra a lansat, alături de David Bisbal, mult aşteptatul single „Without you“, o piesă de dans cu influenţe latino.

andra david bisbal without you videoclipDavid Bisbal, dublu câştigător al prestigiosului premiu Grammy, a fost atât de impresionat de vocea Andrei, încât a acceptat pe loc propunerea de a face o melodie împreună. La scurt timp după această decizie, piesa „Without you“ a început să prindă contur, iar artistul a venit în România să filmeze alături de Andra videoclipul piesei.

„Apreciez la Andra, în mod special, vocea minunată. I-am ascultat mai multe piese şi i-am văzut videoclipurile pe YouTube. M-a atras foarte mult la ea vocaţia de artistă. E foarte talentată şi carismatică. Sunt încântat că pot să colaborez cu o artistă atât de bună şi de faptul că mi-am făcut o prietenă cu această ocazie“, a spus David Bisbal.

La regia videoclipului, ale cărui filmări au fost realizate în România şi care au durat trei zile, artiştii au lucrat cu regizorul Alex Ceauşu. Povestea clipului este, ca şi a piesei, una romantică: doi tineri se iubesc, dar sunt împiedicaţi să fie împreună.

„Mi-am dorit o piesă cu influenţe latino pentru această vară, o melodie pe care să dansezi din tot sufletul, iar ‘Without you’ este perfectă pentru asta. E vorba de multă pasiune, de iubire de nestăvilit, pentru care eşti dispus să faci orice sacrificiu, să lupţi oricât“, a spus Andra.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here