Andra şi Răzvan Gogan au lansat videoclipul piesei „Fulgii lui Moş Crăciun“

Andra şi Răzvan Gogan, fraţii români din Cartea Recordurilor, au lansat videoclipul de iarnă, realizat pentru melodia „Fulgii lui Moş Crăciun“ şi care este cel de-al doilea clip din cariera muzicală a celor doi copii.

andra si razvan gogan fulgii lui mos craciun videoclip

Piesa a fost compusă de Robert Costin, iar videoclipul a fost realizat de Violeta Ivu (regizor, fostă concurentă la emisiunea „Big Brother“) şi Petru Ivu (DOP). Filmările au avut loc în mai multe locaţii, printre care şi Cheile Râşnovului, acolo unde, în anul 2002, Jude Law şi Nicole Kidman filmau pentru celebra producţie „Cold Mountain“.

Andra şi Răzvan Gogan au avut ocazia să viziteze câteva din decorurile rămase în picioare încă de atunci şi să facă fotografii cu casa în care Jude Law s-a refugiat la un moment dat în drumul lui către iubita care îl aştepta.

După lansarea videoclipului pentru melodia „Fulgii lui Moş Crăciun“, Andra şi Răzvan îşi invită fanii la concertul „Vine, vine Moş Crăciun“, care are loc pe 22 decembrie 2013, începând cu ora 14.00, la Palatul Copiilor.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here