Andrada (ex LaLa Band) a lansat o piesa speciala de sarbatori

andrada popa
andrada popa

Dupa ce si-a castigat celebritatea in trupa „LaLa Band” si in serialul „Pariu cu viata”, Andrada Popa si-a lansat o cariera solo. Iar acum a revenit in atentia fanilor cu o noua surpriza muzicala de Craciun.

Andrada a lansat videoclipul piesei „Different Kind of Christmas”. Piesa a fost compusa de Andrada Popa si de Magic Juice. “Videoclipul este facut de mine si Paraschiv Andrei, Makeup Andreea Ghenea. In clip sunt invitati speciali prieteni precum Alexia Talavutis, Costin Cambir si Bianca Dragomir din La La si Nicole Cherry, Nosfe, Tziga, Bianca Mircescu, Tatiana Selaru si Daria Pentelie din „Legatii”. Cei pe care nu ii recunoasteti sunt probabil prieteni si colegi de la facultate!”, ne-a spus Andrada Popa.

“Mi-am dorit mereu sa lansez o piesa de Craciun, sunt fana inraita a colindelor si am vrut ca anul asta sa ma pot asculta si pe mine de sarbatori! Am ales sa compun o piesa adecvata perioadei dificile prin cate trecem cu totii si sa fac haz de necaz impreuna cu cativa colegi din fosta trupa La La Band, colegi din viitorul proiect Legatii, cat si colegi de la facultate din Londra, fani si prieteni foarte buni”.

andrada popa - Different Kind of Christmas
andrada popa – Different Kind of Christmas

“Anul acesta este diferit pentru toata lumea asa ca ‘Different Kind of Christmas’ a fost conceput ca un imn al anului 2020. Este o piesa sensibila, dar funny in acelasi timp iar videoclipul este plin de oameni minunati si foarte multi catei. Dintre toate videoclipurile lansate pana acum, acesta sigur e favoritul meu. A fost un an greu, dar asa cum spune si piesa, suntem cu totii in aceeasi barca si vom trece si peste asta impreuna!”, ne-a povestit Andrada Popa.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here