Andreea Bălan a lansat o nouă melodie însoţită de videoclip, „Sens unic“

2017 aduce un nou capitol în viaţa Andreei Bălan, care revine cu „Sens unic“, o piesă plină de emoţii, ce închide un capitol şi deschide unul nou.

andreea balan sens unic videoclip

Artista a avut câteva luni de pauză, pentru a se ocupa de viaţa personală şi a o aduce pe lume pe micuţa Ella, dar a revenit pe scenă cu show-uri noi şi pregăteşte o reinventare pentru 2017, un nou concept de show cu o poveste ce va fi dezvăluită în luna martie.

Până atunci, Andreea Bălan revine în atenţia fanilor cu „Sens unic“, prima ei colaborare cu producatorii şi compozitorii de la Kazibo Music.

„’Sens unic’ a fost scrisă special pentru mine şi este despre viaţa mea personală. Am filmat un videoclip cu Edward Aninaru pe o plajă părăsită din SUA, pe lângă Los Angeles. Pentru mine este unul din cele mai reprezentative videoclipuri, pentru că am vrut să arăt cum sunt înăuntru, atât prin starea transmisă în clip, cât şi prin jocul meu din povestea video. Mi-am promis că nu voi mai cânta piese care sunt făcute pentru radio sau TV. Voi cânta numai melodii care mă reprezintă. Mă intereseaza ce transmite muzica mea şi ce ajunge la public“, a spus Andreea Bălan.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here