duminică, iulie 21, 2024
AcasăARTIȘTI ROMÂNIAndreea Bălan a lansat videoclipul melodiei „Rece“

Andreea Bălan a lansat videoclipul melodiei „Rece“

După ce s-a despărţit de Keo, viaţa Andreei Bălan pare a se fi schimbat drastic. Acum, la câteva luni după ce au pus capăt relaţiei pe care o aveau, Andreea Bălan a lansat melodia şi videoclipul „Rece“, în care face confesiuni despre perioada în care a aflat că iubitul ei o înşală.

andreea balan videoclip rece

Monologul de la începutul videoclipului a fost scris de Andreea Bălan, în timp ce de muzica şi de versurile piesei „Rece“ s-au ocupat Eugeniu Doibani, Felix-Dragoş Popescu şi Eugen-Mircea Ghenghea. Videoclipul a fost regizat de Bogdan Daragiu.

„În piesă e vorba despre faptul că m-a minţit atât de mult timp încât m-a lăsat rece şi mai e vorba despre cât de mult am suferit când am aflat“, a spus Andreea Bălan, făcând referire la Keo.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.