Andreea Balan si Edward Sanda au lansat videoclipul melodiei „Pe drum“

După ce anul acesta a lansat piese precum “Aşa de frumos” şi “Tango în priviri”, Andreea Bălan colaborează cu Edward Sanda pentru single-ul şi videoclipul “Pe drum”, o poveste cinematografică despre dragoste, suferinţă şi vindecare. Muzica este compusă de Alex Pelin, iar producţia este făcută de Adi Colceru în studiourile EpiQ.

Andreea Balan si Edward Sanda - Pe drum“‘Pe drum’ este despre iubirea care de multe ori se transformă în suferinţă şi despre puterea de a merge mai departe. Este important felul în care reuşim să ne refacem după fiecare despărţire şi cum ne refacem aripile că să putem iubi şi zbura din nou”, mărturiseşte cântăreaţa.

“Colaborarea cu Andreea Bălan este una inedită şi mă bucur mult să pot cânta alături de o artistă pe ale cărei melodii am crescut. Piesa ‘Pe drum’ este diferită de celelalte piese cântate de mine. Sper din suflet să vă placă!”, declară Edward Sanda.

Andreea Bălan este artista cu cele mai spectaculoase show-uri deoarece îmbină cu succes muzica şi dansul şi oferă publicului o experienţă vizuală coregrafică cu un maraton de emoţii, pasiune şi distracţie prezentate în diferite poveşti conceptuale. În prezent, Andreea este în turneu naţional cu Fantezia Show, un show special cu Super Eroi, majorete, iepuraşi sexy, momente latino, toate fiind prezentate live cu trupa sa de instrumentişti.

Edward Sanda a debutat cu piesa şi clipul “Doar pe a ta”, ce a cucerit topurile de specialitate şi a fost no.1 timp de 2 luni. Au urmat piese precum “Haine scumpe”, “Nicio zi fără tine”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here