Andreea Bălan şi Petrişor Ruge au lansat videoclipul melodiei „Paradis“

Andreea Bălan lansează un nou single, de data aceasta, alături de partenerul său de scenă, Petrişor Ruge. Piesa „Paradis” are un sound fresh şi un refren super catchy şi este însoţită de o poveste vizuală, cu un concept creat chiar de către Andreea Bălan, în regia lui Ionuţ Trandafir, în care frumoasa artistă arată spectaculos.

Andreea Balan si Petrisor Ruge„Sunt foarte fericită să lansez #Paradis deoarece exprimă ceea ce trăiesc în prezent împreună cu familia mea, dar şi senzaţia pe care o am atunci când sunt în faţa a mii de oameni. Mi-a fost foarte dor de scenă, să cânt şi să dansez şi abia aştept să mă intanesc cu fanii din toată ţara”, mărturiseşte Andreea Bălan.

„Dansez cu Andreea de 12 ani şi suntem deja ca o familie. Împreună am creat show-uri wow şi momente memorabile. Mă bucur că de data aceasta, Andreea a ales să cânte împreună cu mine. Sunt onorat şi mândru de această nouă ipostază”, adaugă Petrişor.

Cunoscută pentru show-urile sale inedite precum „Lectia de dans”, „Bunny Show” şi „Fantezia Show”, Andreea Bălan lansează show-ul „Paradis”-un concept inedit, magic, plin de culoare, emoţii şi iubire. Alături de band-ul său, dansatoare şi Petrişor, show-ul susţinut de Andreea Bălan transpune publicul într-o lume plină de visare, cu majorete colorate, îngeri, iepuraşi sexy şi balerine graţioase. De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, cea mai notabilă fiind “Uită-mă”, care a adunat aproape 50.000.000 de vizualizări pe YouTube.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here