Andreea Bănică a lansat un lyric video pentru piesa „Dor de mare“

Primul castel de nisip, fiorii celei dintâi iubiri, emoţia reîntâlnirii cu cei mai dragi prieteni, tăcerea plină de înţeles în lumina ireală a răsăritului de soare, plimbările către nesfârşitul orizont şi o infinită dragoste pentru mare.

Andreea BanicaCu 12 ore înainte de aniversarea zilei de naştere, Andreea Bănică face cadou tuturor celor care o preţuiesc confesiunea muzicală “Dor de mare”.

“Dor de mare” este, dincolo de o piesă plină de sensibilitate, un capitol din jurnalul vieţii Andreei, este povestea plină de romantism a uneia dintre cele mai iubite vedete din România.

“M-am născut la mare, e parte din viaţa şi inima mea. E locul celor mai frumoase amintiri, al primei mari iubiri, al primului sărut. Marea înseamnă pentru mine emoţii cu fluturi în stomac şi întotdeauna mi-e dor de ea. Marea înseamnă dragoste, sinceritate, pasiune, forţă şi mă reprezintă întru totul, aşa cum sunt eu, dincolo de orice imagine de scenă, dincolo de machiaj sau măşti convenţionale. ‘Dor de mare’ este cel mai sincer cadou pe care îl fac astăzi, de ziua mea, tuturor celor care preţuiesc muzica mea şi îmi oferă, necondiţionat, dragostea lor”, a spus Andreea Bănică.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here