Andreea Bănică şi Nonis G au lansat videoclipul melodiei „Egoistă“

Andreea Bănică este „Egoistă” în cel mai nou clip al său! Cu un sound fresh şi influenţe latino, single-ul este compus de către Sergiu Buta împreună cu Laurenţiu Duţă, hitmaker-ul alături de care Andreea a mai colaborat pentru multe piese de succes. În regia lui Alex Ceauşu, videoclipul este unul incitant, iar scenele în care apare artista sunt pline de sex appeal.

Andreea Banica - Egoista

„De foarte multe ori atunci când iubeşti cu adevărat, devii fără să vrei egoist. Uneori iubirea, deşi este cel mai pur sentiment, poate transformă un îndrăgostit într-o persoană care îşi doreşte să păstreze partenerul doar pentru sine şi să nu îl împartă cu nimeni. Aştept să-mi scrieţi părerile voastre despre noua mea piesă pe paginile mele de Facebook şi Instagram”, declară Andreea Bănică.

„‘Egoistă’ este o piesă la care ţin foarte mult. Colaborarea cu bunul meu prieten Laurenţiu Duţă, producătorul acesteia, a fost neaşteptată şi îmbucurătoare. Am scris aceste versuri pentru a capta ‘gelozia perfecta’ în cadrul unei iubiri ideale… Femeia îndrăgostită, capabilă de orice pentru jumătatea ei, egoistă până la refuz când vine vorba de ceea ce îi aparţine. De asemenea o reală plăcere să colaborez cu Andreea Bănică, o artistă pe care o respect foarte mult”, adaugă Nonis G.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here